Vinterturnering 2017 +65 KB – Frem

I den første kamp i Vinterturneringen skulle Frem på udebane møde KB, som netop havde vundet sommerturneringen, og en svær kamp ventede derfor Fremmerne. KB satte sig på spillet fra start og der var kun spillet 5 minutter, da de bragte sig foran 1-0. Kort efter måtte Bjarne udgå med en skade og Frem måtte rokere om på holdet. Det gav lidt usikkerhed i forsvaret, og det benyttede KB til at score yderlige 2 mål. Frem var enkelte gange tæt på at reducere uden at det dog lykkedes og da hjemmeholdet heller ikke fik  scoret, kunne de gå til pause foran 3-0.

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da Bjarne PN måtte udgå, og Frem spillede derefter resten af kampen med en mand i undertal. Alligevel havde Frem flere gode forsøg på KB målet, men enten tog målmanden dem eller de strøg tæt forbi. KB brugte overtallet til at sende endnu et par mål i kassen, og således sluttede det ganske fortjent 5-0 til hjemmeholdet.

Frems hold: Peter, Poul, Bjarne, Arne, Roman, Palle J, Benny og Bjarne PN.

På lægterne var Steen B, Sten L, Torben og Carlo.